maanantai 15. joulukuuta 2014

Hullun Hatuntekijän teekutsut Joulun Ihmemaassa/ Mad Hatter´s teaparty @ Winter Wonderland


Tämä on kangasnukkeni Linda. Hän halusi virittäytyä joulun tunnelmaan.

This im my cloth doll Linda, she wanted to get into the Christmas Spirit.


Sattuu myös olemaan hänen syntymättömyyspäivänsä!

It also just happens to be her unbirthday today!

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kuka hän on? Who is she? (altered Monster High)

Tämä asu teki minuun aikoinaan vaikutuksen. Nyt tein Monster High-nuken osista tämän neitosen, maalailin vähän (huonosti) ja tein pika-asun. Tunnistatteko tytön?

This costume made a big impression on me back in the day. Now I made this girlie girl out of Monster High-parts and did some painting (not very well). Do you recognize her?


maanantai 8. joulukuuta 2014

Tuunattu plafondi/Altered ceiling light

Tyttären huoneeseen vaihdettiin lamppu, joka alunperin ostettiin olohuoneeseen. Eihän se sinne olisi sopinut, se vaihtelee värejä ja on muutenkin parempi tyttärelle. Tytön huoneesta otettiin vasemmalla näkyvä itämaishenkinen plafondi, joka joutui heti minun askarteluasuntooni käsittelyyn. Tällaisenaanhan tämä ei olisi maalaistalon olohuoneeseen sopinutkaan.

Aloitin irrottamalla osat toisistaan ja puhdistamalla ne. Liimasin liimapistoolilla kaulukseen valkoista twilliä, lisäsin pöytäliinasta purettua pitsiä reunoihin ja piirsin ruusukuvion kulmaan tusseilla.



Ennen viikonloppua se saadaan kattoon paikoilleen.

Olen ennenkin tuunannut plafondeja.





torstai 4. joulukuuta 2014

Jouluinen kattokoriste


Tässä on tämmöinen väline, jonka ympärille lanka kerättiin vyyhdiksi, mikäs tämän nimi olikaan? No nyt sen paikka on keittiön katossa. Pitsikoristeet on leikattu rikkinäisestä peitosta ja tärkätty ylijääneellä tapettiliimalla. Kirjansivukoristeet on koristeltu napeilla ja pullonkorkeilla, kuten virkatut koristeetkin. Taustalla näkyy kirjansivuista ja kanaverkosta valmistetut siivet.

This device was used to gather yarn, what is it called again? Well, now it´s hanging from teh kitchen roof. The crocheted ornaments are cut from a broken bedspread, and starched with leftover wallpaper glue. The ornaments are decorated with bottlecaps and buttons.



keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulusaapikkaat vanhasta pöytäliinasta ja kenkäkoristeista

Nämä joulusukat valmistuivat vanhasta pöytäliinasta, josta ohitin tahrakohdat. Sisällä on vanulevyä, kenkien korot ja kärjet täytin vanulla. Vuoria on samaa pöytäliinaa. Kaavat on omani.

These festive bootshaped stockins are made of a recycled tablecloth. The pattern is my own.