Sisustus

Plafondit

Remontoitiin makuuhuone, tapettina Böras-tapetti. Pidän kovasti tapetin kuviosta, joten halusin toisintaa sitä plafondeihin. Tapetinpalasta mallia ottaen hamottelin vapaalla kädellä kuvioita led-plafondeihin (n. 50 €/kpl) ja tussasin permanent-tussilla päälle. Oli hauska ja nopea työ!

Ceiling lights

We renovated the bedroom using Böras-wallpaper. I really like the pattern, so I wanted the ceiling lights to match. I sketched the desing using a pencil and then finished it with permanent marker. Fun and fast craft to do!

Tuunattu plafondi  2


Tyttären huoneeseen vaihdettiin lamppu, joka alunperin ostettiin olohuoneeseen. Eihän se sinne olisi sopinut, se vaihtelee värejä ja on muutenkin parempi tyttärelle. Tytön huoneesta otettiin vasemmalla näkyvä itämaishenkinen plafondi, joka joutui heti minun askarteluasuntooni käsittelyyn. Tällaisenaanhan tämä ei olisi maalaistalon olohuoneeseen sopinutkaan.

Aloitin irrottamalla osat toisistaan ja puhdistamalla ne. Liimasin liimapistoolilla kaulukseen valkoista twilliä, lisäsin pöytäliinasta purettua pitsiä reunoihin ja piirsin ruusukuvion kulmaan tusseilla.


Elämän Puu

Tein tämän seinävaatteen juutista. Pohjaan maalasin puun, johon kiinnitin lehtiä, jotka ompelin ja maalasin ennen kiinnitystä. Siemenet maassa on kuparinväristä ompelulankaa solmupistoin kirjottuna. Kahdeksikko kuvaa tietysti ikuisuutta ja vahvat juuret jotain muuta tosi syvällistä.

I made this Tree of Life from jute. I painted the trii on the base, and added the leaves after I had machine-embroidered and painted them. The figure eight symbolizes eternity and the strong roots something really deep and profound, ofcourse.

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä valaisinkuvioidea ja hieno toteutus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Meinasin jä tehdä verhotkin samalla meiningillä, mutta suuremmalla kuviolla, mutten ole vielä päättänyt, meneekö se jo liiallisuuksiin tuon kuvion kanssa. Ehkä jos sovittaisi sekaan muutamaan kliseisen, mutta niin suloisen lintuhäkin?

    VastaaPoista