Fantasianuket


Elaine ja vauva

Nukke on tehty vanhoista lakanoista, käyttäen omia kaavojani. Torso on kiinnitetty telineeseen, joka on vähänkuin talousrullateline. Hiukset on kampaajien käyttämää kuitua. Voisin tehdä blogiin tutoriaalin näistä nukeista ja laittaa kaavani jakoon, jos kiinnostusta löytyy. :)

I logged on to my photobucket-account, and found my old fantasy cloth doll, Elaine and baby from 2004. I just might make a tutorial of these dolls!

 

 

Ilona Menninkäinen

Tämä nukke on tehty suurinpiirtein samoin kuin Elaine ja vauva, mutta sukkahousut on maalattu suoraan jalkoihin. Tämä näkyy pikkuisena profiilikuvassani.

This cloth doll "Ilona" is made the same way as Elaine and her baby, except this one actually has feet and her stockings are painted on. Nukkumatti

Tämä nukkumatti on tehty eri tavalla verrattuna aiempiin nukkeihin. Kangaskasvojen päälle on vedetty trikoo"sukka", jonka sisälle on pujoteltu kengännauhoja rypyiksi. Sitten pienin pistoin on tehty lisää yksityiskohtia. Paljon maalia päälle. Tällä on säkillinen unihiekkaa, jota ei kuvassa näy,

This Sandman is made slightly differently compared to the other dolls. A stretchy "sock" is pullet over the cloth face, and the wrincles are shoelaces an such. The sack of sand is missing from this picture.


Goottikeiju Lucy

Siivet on punaista puuvillaa kahden mustan sifonkikerroksen välissä.

The wings are made of red cotton between two layers of black sciffong. This is goth fairy Lucy.


Harajuku Kittycat

Tämän kisulin inspiraationa toimivat hyvällä tavalla kajahtaneet, ja niin sympaattiset japanilaistytöt, joita harajukuiksi kutsutaan. Hamonen on farkunlahkeesta, toppi on kaksi nilkkasukkaa. Pälyilevä hiiri on valkoista flanellia. Sukkikset on maalattu. Moonbootsit syntyivät kieputtamalla suikaleita jalkojen ympäri.

This kittycat is inspired by the Japanese harajuku-girls. 
 
Tämä tässä on Aurora.

This is Aurora.
Viitta on uunissa rypistettyä organzaa.

The cape is organza, crincled in the oven. Just wet the fabric. put it in a small jar an warm it in the oven under supervision. Until it´s almost dry.

6 kommenttia:

 1. Jeps. Ohjetta vaan jos mitenkään jaksat! Hienoja!!

  VastaaPoista
 2. Olisin myös kiinnostunut ohjeista :-)

  VastaaPoista
 3. Siis mahtavia kertakaikkiaan,,,haluaisin oppia =)

  VastaaPoista
 4. Kokoan hiljoksiin kaavani, kirjoittelen ohjeita ja kuvaan. Teen ryhmän Facebookkiin ja pidän siellä kurssin. Kiinnostuneet voi laittaa Sini Tylliritarille kaveripyyntöä (älä huoli, en käytä väärin), yksäriä tai käydä täällä kurkistelemassa missä mennään. Teen tänne myös oman osion, joten ei tarvitse välttämättä olla Facebookissa osallistuakseen. Eikä maksa mittää :D

  VastaaPoista