maanantai 13. lokakuuta 2014

Seinien maalausta (Star Wars mural)

Ekaluokkalainen poikamme innostui Tähtien Sodasta, ja koska olen taipuvainen ylilyönteihin, päätin syöksysukeltaa pois mukavuusalueeltani ja koettaa, pysyykö maalisivellin kädessä ja maalata koko huone tällä teemalla. Myönnän kyllä, etten olisi lähtenyt maalaamaan mitä tahansa poikia miellyttäviä hahmoja, mutta koska kyse on näinkin hienosta kulttiklassikosta kuin Star Wars, päätin viedä projektin niin pitkälle, kuin mahdollista. Tässä näkyy tilanne, jossa nyt ollaan. Keskeneräinen on vielä!

Our soon to be seven yo son became out be a big Star Wars fan. I decided to dive out from my comfort zone and find out, if I can paint. It turned out, that I am not half bad at it! Still there is some painting to be done.

Auttaa suuresti jos saat hankittua tällaisen edes lainaan. 

It´s a tremendous help if you manage to borrow one of these over head projectors.Yum yum! Kulmaan, lähimmäs sänkyä maalasin puun ja tällaisen Ewokin. 

 I painted this ewok and tree on the corner, where the bed will be.Toiseen kulmaan tuli  Luke Sywalker ja jedimestari Yoda, sekä C3Po ja R2D2.
Darth Vader oli vaikein, mutta hienoin maalata.

Darth Vader was the hardest, but coolest to paint.

 


8 kommenttia:

 1. Tulipa siitä upea! Joko "maalarinkäsi" vaivaa?

  VastaaPoista
 2. Vau, huoneesta tulee tosi hieno! Täällä hitusen kateellinen Star Wars -fani ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ei tunnu kädessä vielä mitään. :) Hartiat on jumissa, mutta niinhän ne aina on. Juu, faneja on täällä enemmänkin kuin tuo poika, isoin fani on varmaan tämän perheen iskä. Olisi kyllä hienoa maalata senaattori Amidala täydessä tällingissä jonnekkin. Vaikka olkkariin :D

  VastaaPoista
 4. Mahottoman KOMEE! Varmasti on pojan mieleen. Itelläni oli aikanaan visio tehdä poijan huoneesta viidakko, mut jäi toteuttamatta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos santra :) Alunperin piti maalata kaktus-siluetteja, mutta tämä oli jännittävämpi vaihtoehto :D

  VastaaPoista