keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Pihapatsas saa kasvot/ New garden statue gets a face

On sitä ilmoja pidellyt... Siitä huolimatta olen pikkuhiljaa edistynyt tämän uuden naikkosen "veistelyssä". Onneksi tuo ihastuttava pikkusade hoitaa puolestani sen niin tärkeäksi painotetun kastelun, jota en muuten ikinä ole tehnyt.

Neiti sai nauloja päähänsä. Laitoin niitä reilusti enemmän verrattuna tähän kuvaan, mutta näytti tässä vaiheessa niin vinhalta.

The weather has been delightfull...not. Despite the rain, I have done some progress. At least the rain does the "keeping the concrete wet"-part for me, what is supposed to be so important. Wich I never bother to do. 

First I put some old nails on the wig stand. Much more than in this picture.


Ensin tein alapohjan, jonka jälkeen kannoin patsaan paikoilleen. Sen jälkeen edistystä on tapahtunut kuvan osoittaman verran. Käänsin patsaan kasvot työstäessä ihan toiseen suuntaan, kuin tässä näkyy, mutta jostain syystä hän päätti itse fiilistellä mieluummin omenapuita, kuin talon nurkkaa. Parempi niin! Hiuksetkin hänelle tulee, aikanaan.

First I put concrete on the bottom and carried her in her place. After that I started to do the head, back and shoulders. She will have hair, later on.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Mutta kuka hoitaisi meidän istutukset kuntoon :D ? Mä vaan tapan kaikki.

   Poista
 2. Innostaa minuakin yrittämään. Hieno

  VastaaPoista
 3. Ihana kaunotar 💕 Ensimmäinen kuva hieman pelästytti, mutta kukapa nyt luurankona kaunis olisikaan 😊

  VastaaPoista