perjantai 23. toukokuuta 2014

Pihaveistos löytää muotonsa

Heti herättyäni hipsin ulos ja tein sen pelottavimman jutun. Käänsin neidon alakyljelleen ja nostin kottikärryyn. Polvitaipeista ja ranteesta murtui, mutta sen enempää vahinkoa ei tapahtunut. Kuljetin patsaan paikalleen, huvimajan takana olevaan nurkkaan.

As soon as I woke up, I moved the maiden to her final resting place (in a non-ominous way). Her knees and wrist broke a little, but nothing too  serious.

Nyt piti peittää keltaiset kohdat ja hankalaahan se oli, mutta tekeminen opettaa. Kasvojen kanssa olin ihmeissäni hetken, koska siihen ei meinannut tarttua mikään.

Now I had to cover the yellow parts, it was tricky because of gravity, but you learn as you try and fail. The face puzzled me for a while, because the concrete kept falling off of it.


Tässä vaiheessa kameran kasvojentunnistus tunnisti tämän "ihmiseksi", jee!

At this point the camera´s facial recognition started working, so it resembles a human, yay!


Kaavin mehikasvit hemmettiin ja tein tuommoisen liehuletin.

I scraped the moss and succulend plants to kingdom come and made her this sort of flowy hair thing.

 
 

Ei ihan valmis vielä, tarvitsee paikoitellen lisää kuraa. Lisäksi hion sitä vähäsen ja kenties maalaan tummemmaksi. Tästä tulee melkoisen vaalea.

Not quite finished. Still needs some concrete in hard to reach places. Some sanding needs to be done, and perhaps I will paint it a little darker.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti