keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kultaa kullan päällä/ Gold on gold

30 metriä satiinia, 108 suoraa saumaa, 37 käännettyä helmaa, paljettinauhaa, kultanauhaa ja 74 viininpunaista hihaa... Näistä on Venäläisen Tanssin asut tehty.

Nyt tarvitsisin tsemppausta! Nämä sarafaanit, 37 kappaletta, meinaavat uuvuttaa tämän innokkaan ompelijan viimemetreillä. Olen ommellut ne lähes valmiiksi, enää hihojen kiinnitys ja pääntien ompelu ja kuminauhan pujottaminen. 11 niistä ovat täysin valmiita.

Ihan kuin olisi seinä vastassa.

30 metres of satin, 108 straight seams, 37 hems, gold trims and 74 red sleeves. These are what the Russian Dance costumes are made of.

I could use some support. These sarafans, 37 of them are really exhausting me right now. I am really close to having them finished, but it´s like I have hit a wall.

 

2 kommenttia:

  1. Kyllä saman homman ompelu puuduttaa vaikka kuinka ompelusta tykkäisikin. Sarjatyö on sarjatyötä. Helpottaa kun ajattelee vain seuraavaa vaatetta ja on tyytyväinen kun saa sen tehtyä. Koko urakan ajattelu syö voimia. Tsemppiä, Hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos siskoseni! Sain nämä eilen valmiiksi, nyt on Espanjalaiset työn alla. Koneeni vihaa paljettikangasta yli kaiken, neula on viimeinen ja liian paksu kankaalle.

      Poista