keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Viva la musica!


Viimeksi hajoilin sarafaanien kanssa. Jostain kuitenkin löytyi into ja puhti saatta ne loppuun. Ryhdyin jatkamaan Espanjalaisen Tanssin pukuja haukkaamatta happea välissä. Pukujen sovittaminen kaikille 37 tanssijalle on pienoinen ongelma, koska tannsivat eri aikoina eri paikkakunnilla. Uskaltauduin kuitenkin tekemään kaikki mustat puvut valmiiksi.

Puvun pohjana on käytetty edullista, valmista strech-pitsistä bodyconmekkoa. Pitsi on nin kallista metritavatana ostettuna, että tuli moninkertaisesti halvemmaksi ostaa valmiit mekot, jotka sitten tuunasin espanjalaisempaan suuntaan. Kruunu on hajonneesta oviverhohässäkästä, jonka bongasin roskiksesta joskus 10 vuotta sitten. Se oli ihan muoveissa ja uusi. mutta tanko oli poikki. Olen raahannut näitä koristeita muutosta toiseen, uskoen, että kyllä ne hyödyksi vielä jossain vaiheessa ovat! Näitä kruunuja tulee yhteensä 8 kappelettä, joten jää niitä vielä jäljellekkin. Olen kiinnittänyt ne metalliseen pantaan, jonka ole päälystänyt kankaalla. Tyllihunnusta en ole vielä ihan varma, onko se hyvä vai ei.

I had a minor breakdown with the sarafans last time, but I found the strength an passion and finished them. I immediately moved on to the Spanish Dance costumes. The base is an affordable bodycon dress from ebay, the crown is made from a metal headband and the ornaments I found from the trash 10 years ago.


Soolomekko on vähän runsaampi. Näitä valkoisia tulee paljon. Shuichille koristelin hatun, mutta siitä lisää myöhemmin.

The solo dress is a little "bigger". Most of the dancers will wear this white one. There will be a hat for Shuichi.

Viva la musica!


2 kommenttia: