sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Betoniveistos on nyt kuiva

Huomaan, että S30-betonin väri on todella vaalea, mikä on sinänsä ok, mutta kasvot ikäänkuin "katosivat".  Toki tähän tulee paikoitellen vielä saneerauslaasti-betonisekoitusta, ja se hiontapuoli vielä viimeisenä, mut nyt tuntuu siltä että tämä tarvitsee maalia vielä pintaansa. Koska en ole ennen muotoillut kasvoja (paitsi pentuna muovailuvahasta), en ole saanut noita piirteitä tarpeeksi esille. Varjot on siis luotava maalaamalla.

I can see now, that her face has kind of dissappeared, because of the very light colour of the concrete. So perhaps I have to paint her after the final layer and sanding. I haven´t sculpted a face since I was a kid (using Play-Doh), so I am not very skilled in bone structure etc. I have to create some shadows using paint.


2 kommenttia:

  1. Kyllä nuo kasvot ainakin kuvassa näyttävät ihan kauniisti erottuvan. Näyttä muutenkin "neito" hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Ehkä se ero siihen tummanharmaaseen on niin suuri, että mun silmä ei totu tuohon vaaleuteen ja tuntuu, että jotain katosi tuosta patsaasta. Toisaalta, se ehkä tummuu tuolla pihalla ihan itsestään, kasvaa kenties sammalta ja muuta. Mä voin vähän lisätä siihen tavaraakin, poskiin, nenään ja kulmaluihin, mutten paljoa, koska pää on niin suuri.Seuraavalla kerralla tiedän tehdä päästä paljon pienemmän verkkovaiheessa. :)

    VastaaPoista