keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Espanjalainen tanssi (The Spanish Dance)

Tämä asu tulee Tchaikovskyn Espanjalaiseen Tanssiin, pienemmille, noin kymmenvuotiaille tanssijoille. Olen muokannut asut kayttämällä pohjana valmista mekkoa, jonka olen ostanut ebaysta. Arvostan suuresti alusta asti tekemistä, mutta stretch-pitsi on hurjan kallista metritavarana. Oli siis sekä ajallisesti ja kustannusten kannalta järkevää toteuttaa tämä asu näin.

This costume is for Tchaikovsky`s Spanish Dance. I have used a bodycon-dress I bought from ebay as a base. I do value making things from scratch, but this type of stretchy lace is so expensive, and these dresses are so affordable.

 

Tässä on mekko saanut jo tyllihörhelön helmaansa. Oli yllättävän hankalaa saada se suoraan.

Here I have already added some tulle on the hem. It was quite hard to get it straight.


Seuraavaksi oli punaisen paljettikankaan vuoro. Rakastan tätä kangasta! Tai vihaan ommella tätä, mutta se näyttää lavalla niin hyvältä.

Now it was time to add some red sparkle. I love this fabric! I hate sewing it, but it look so good on stage.
 

 Jotain puuttui, joten lisäsin valkoista brodyyripitsiä.

Something was missing, so I added some white lace.Olé!

Korvikset on tietysti verhonrenkaat. 

The earrings are from a curtain pole.3 kommenttia:

  1. Upea tuli! Valkoisen ja punaisen kontrasti toimii.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pelkään jo toistavani itseäni, koska Unkarilaiseen oli sama yhdistelmä. Venäläiseen tanssiin olen tilannut kultaa ja punaista. Isommille tytöille tulee tähän Espanjalaiseen Tanssiin mustaa ja punaista, sekä päähän ne mustat tylli-kruunu-hässäkät.

    VastaaPoista
  3. Hyvä idea noi korvikset. Riittävän näyttävät, että näkyvät takariviin asti. Ei tuo ole itsensä toistamista, vaan mielikuva kyseiseen tyyliin sopivasta pukeutumisesta. Niin paljon kuin puvustamisessa tekisikin mieli säveltää omiaan, niin kyllä se tietyssä raamissa pysyminen tukee esitystä. Siinä raamin ympärillä voi sitten säveltää omia juttujaan mm. yksityiskohdissa...Ja kyllä ne tunnustukset, mitä olet saanut tukee ajatusta, että oikealla tiellä olet.

    VastaaPoista