torstai 11. syyskuuta 2014

Mistä löytyisi vähäneuleinen käsityöblogi?

Haluaisin lukea käsityöblogeja, mutta kärsin ilmeisesti henkisen puolen neulelanka-allergiasta. Arvostan suuresti tämän k.o. alan osaajia, mutta silti sormeni hakeutuu painamaan x-ää tai takaisin-nappulaa, kun blogit näin syksyn tullen oikein tursuavat näitä lankapalleroita, joiden päälle en oikeasti ymmärrä mitään.
Joten, saa mainostaa!
 


5 kommenttia:

 1. Moi! Toivottavasti oman blogini kuvat näkyy taas, ne kun kaikki katosivat google+-profiiliin liittymisen seurauksena. Ongelma oli julkisuus-asetuksissa, niinkuin arvelinkin, ja kuvat piti käydä kaikki julkaisemassa Picasa-verkkoalumeissa. En tietenkään olisi osannut tätä tehdä ilman naapurihuoneen IT-velhoa. Aika moni joka ei tällaista velhon apua saa päätyy lataamaan kaikki kuvat uudestaan. No sitten näihin käsityöblogeihin. Itse kuuluun facebook-ryhmään nimeltä Käsityöblogit. Siellä on laaja kirjo erilaisia blogeja, myös paljon näitä neuleblogeja. Sitä kautta saan myös lukijoita kun linkaan omat postaukseni sinne. Sitten on facebook ryhmä nimeltä Ompeluelämää, josta löytyy valtava kirjo vain ompeluun liittyviä blogeja.Sieltä saan myös lukijoita itselleni. On niitä muitakin hauskoja ryhmiä...Tässä mielessä facebook näyttää hyötynsä.

  VastaaPoista
 2. Ainiin unohdin sanoa, kaunis uusi taustakuva sulla, ja hieno kukka pihassa! Mikä kukka se on?

  VastaaPoista
 3. Se on loisto- tai jalokärhö. Istutin tänäkesänä neljä eri kärhöä huvimajan kaarta kiertämään, mutta vain kolme niistä suostui kukkimaan. Tuo valkoinen teki vain yhden ison. Luulen, että ensi kesänä, kun juuret ovat vahvistuneet, kukkii komeammin.

  VastaaPoista
 4. Ja kiitos, tämä taustakuvio lienee vanhaa kangasta tai tapettia. Taytyy pohtia paluuta Facebookkiin :) Kiitän vinkeistä!

  VastaaPoista
 5. Hei! Tässä blogissa virkataan ja ommellaan myös, kaiken muun tekemisen lisäksi (ja suomeksi) : http://casavivaportugalpt.blogspot.pt/

  VastaaPoista