keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pojan huoneen remontti

Meidän lapset ovat jo tovi sitten kasvaneet niin isoiksi, että kummankin oli aika saada oma huoneensa. Alkutilanne tässä huoneessa oli muuten ok, mutta haltex-katto oli hurja näky. Päätettiin myös avata ulkonurkat, tarkistaa kunto ja lisätä eristettä. Onneksi mies on kirvesmies!

Lähtötilanne oli alla näkyvä. Olen minä rumemmankin katon joskus nähnyt, en vain muista milloin. Lattia oli ok, mutta sai lähteä.

Our kids have grown so much, that it´s high time to put them in separate rooms. This is going to be our son´s room. The laminate floor was ok, but it had to go, because we wanted to check the condition of the floor and add some insulation to the corners. The ceiling was as ugly as it can get. It´s a good thing, that my hubby is a carpenter.

Haltex poistettiin ja katto koolattiin suoraksi. 

Haltex was removed and the ceiling was straightened.


Nurkkien avaamisesta ja lisäeristämisestä on tullut ottaneeksi kuvaa, mutta kunto oli hyvä ja purut kuin uusia.

Mies jätti minulle tällaiset vehkeet ja pyysi suurentamaan oviaukkoa. Ovi käännettiin avautumaan sisäänpäin, koska kolme yhteen kolisevaa ovea on ihan liikaa. 

I forgot to take pictures of opening and insulating the corners, but the condition was as good as new.
My hubby left me these tools an asked me to make the doorway bigger. We changed the way the door opens. As  you can see, I got it done!Nyt ollaan jo hyvällä mallilla! Listat makaa vielä lattialla. Voin kertoa, että kohta alkaa "se hauska osuus". Tai ainakin luulisin sen olevan hauskaa.

We are almost getting there! The baseboards and moldings? are still to be installed. Then it´s time for "The fun part". At least I think it will be fun.


Siihen liittyy tämä laite, jonka sain lainaksi koululta.
'
It involves this piece of machinery, that I loaned from the school.

 

To be continued.....

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen katto ja lattia tulu. Lattian sävy on tosi kiva.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Samat kuin aikuisten makkarissa.

    VastaaPoista